Printfriendly

lørdag den 19. december 2015

Sød værtindegave - Engel med julegodter....

Jeg fortsætter lige med et enkelt indlæg mere om genbrugsglas, som ret hurtigt kan omdannes til en fin værtindegave.

Julen har mange traditioner, og ofte ligger der flere julefrokoster i rap lige efter den store aften, og hvem husker altid lige at købe den lille ekstra opmærksomhed til værtinden. Tit og ofte er det først, når man står med det ene ben ude af døren 1. juledag til middag! Der ingen fyld i/under englen, og jeg har heller ikke limet kjolen fast til låget, da jeg
egentlig synes det var fint nok, at den bare kan tages af og på.

Jeg var helt solgt, da jeg så denne fine engel fra 'Strikkefåret'.
Faktisk har jeg lavet 3 stk., men det er jo altid sådan, at man skal lige igang og prøve opskriften af, så denne model er den sidste, jeg lavede.

Vingerne er formet i blød kobber-wire fra Søstrene Grenes, og er
syet fast med sytråd på begge sider af 'knuden'

Der er mange muligheder for at eksperimentere med farver og mønstre på både kjole og hår - og lige såvel, om man er til guld, sølv eller kobber, så der er virkelig stor chance for at ramme en stil, der passer til både modtagerens smag og hjem.

Til glorien har jeg anvendt kobber-ståltråd, hvor jeg først har trukket
 3 forskellige slags perler på og så ellers bare viklet tråden omkring
et par gange

Glasset er et helt almindeligt syltetøjsglas, som jeg har fyldt op med gode gammeldaws bolsjer, men det kan jo næsten være, hvad som helst, man ønsker at putte i. Det kunne også fint være hjemmelavet marmelade, en lækker dressing, olier osv. - du bestemmer :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar