Printfriendly

Guide til YARN WORDS

© 2014 MyUpperPenthouse.blogspot.dk
Brug PRINT eller PDF knappen i bunden af siden, hvis du vil gemme en kopi til dig selv.

YARN WORDS
DIY

*  *  *

  • Garnrester i forskellige farver
  • Piberensere gerne lange 
  • En smule gennemsigtig lim til at hæfte et par ender med

Her er det hele samlet til ét langt stykke


Det handler i bund og grund bare om at vikle noget garn rundt om nogle piberensere, indtil du har et stykke, der er så langt, som du vil have det.

TIP - det kan godt betale sig at bruge dobbelt tråde garn, da man så også hurtigere vil kunne dække piberenserne.

1. Start med at 'hæfte' endetråden godt fra start, og brug evt. lidt lim for at holde den på plads. Så snor man bare derud af', og brug gerne mange forskellige farver. Det kunne sikkert også være sjovt at bruge forskellige garntyper. 

2. Ca. 2-3 cm før du når til enden af den 1. piberenser, tager du nr. 2 og snor den sammen med nr. 1. Dernæst kan du fortsætte med at vikle garn om, indtil du har den længde, du skal bruge.

3. Afslut ligesom du startede med at hæfte endetråden med en smule lim.


Jeg bestemte mig også for at lave ordet 'Love' - dvs. 4 bogstaver og vurderede efterhånden, som arbejdet skred frem, hvor meget der skulle til for at lave ét bogstav. Det blev til ca. 30-32 cm pr. bogstav, og det færdige resultat blev ca. 12 cm i højden og ca. 35 cm i længden.


Brug kreativiteten til at sætte dit eget præg, for det behøver jo ikke kun at være ord, men kan f.eks. også være forskellige figurer, hjerter, stjerner og ja, you name it !

Go' fornøjelse med reste-kurven!Ingen kommentarer:

Send en kommentar