Printfriendly

mandag den 25. januar 2016

BATMAN til Julius
Den seje superhelt Batman er nu færdig og klar til nye eventyr med sin allerbedste ven Julius.
Julius har fødselsdag i marts måned, så Batman må altså være hemmelig lidt endnu.

Opskriften er som tidligere nævnt fra LittleHappyCrochet, men jeg har ændret lidt på detaljerne.
Han har fået lange handsker, som går op i en spids på armen, kappen i filt har fået bindebånd m. perler i stedet for en tryklås, og huen/masken har fået åbning til øjnene i stedet for påsyede øjne af filt. Jeg elsker at tilføre mit eget touch, men samtidig stadig have komforten ved at følge en opskrift, for der er jo ingen grund til at opfinde den dybe tallerken en gang til.Der gik rigtig lang tid med at lave håret - 4 dage 'on and off' - og det var virkelig en langsommelig proces, da jeg har trukket garnstumper igennem hver eneste maske.
Det er faktisk første gang, jeg laver denne slags hår, og man kan ikke læse i opskriften, hvordan det skal placeres/fordeles, så først efter et pænt stykke kunne jeg se, hvor tæt og kraftigt det blev. Men nu var jeg startet sådan, så syntes jeg også, at jeg ville fuldføre princippet hele vejen igennem, men man kan sikkert nøjes med mindre. Til gengæld synes jeg, at det lykkedes ret godt at få lavet en sej frisure :-)Men et lille tip, som kan være rart at vide noget om er, at lave en hals/nakke-forstærkning, så man undgår at hovedet bliver ustabilt og kommer til at dingle. 
Man fylder jo en del ekstra vægt på hovedet i form af hår, og når man som jeg, har brugt et helt nøgle garn (selvfølgelig minus klipning), så tror jeg alligevel, at det var afgørende for det endelige resultat.

Hvis du ikke ved, hvordan man laver en hals/nakke-forstærkning, så stay tuned og følg med på næste indlæg :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar