Printfriendly

mandag den 5. oktober 2015

Karma kamæleonJeg får - til min store tilfredsstillelse - stadig dykket godt ned i UFO-bunken, og idag kom turen til denne farvestrålende kamæleon. Den manglede kun at få fødderne 'spændt' fast, så jeg synes det var på tide at se den færdig.Indrømmet - det med farveskift kan være lidt af et mareridt i hækling, for der findes ingen ultimative metoder, der gør det helt usynligt, selvom mange har forsøgt at opfinde mere el. mindre kringlede teknikker. 
Så, derfor brugte jeg den mest almindelige med afsluttede omgange, og da alle skift ligger på undersiden af maven, forvirrer de ikke mit kritiske blik for helhedsindtrykket.Ligesom mange af de andre ting, jeg har lavet her på det seneste er der også kommet en rasleboks i, og jeg synes faktisk det endte med at blive en charmerende lille fyr :-)

Opskriften er gratis og kan hentes via Ravelry

2 kommentarer:

 1. Hvor er den skøn!! En gang i mellem kan jeg blive træt af at mine unger altså ER for store til f.eks. at sætte pris på fyren her 😉

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Henriette,
   Jeg har heller ikke små børn længere, men jeg kan bare ikke lade være. Her er det lysten, der driver mig til alverdens sjove ting, så synes bare du skal kaste dig ud i det :-)

   Slet