Printfriendly

torsdag den 24. marts 2016

Ahh, forår - forår - forår.........

Begejstringen vil nærmest ingen ende tage. De første varme solstråler gør mig godt på alle mulige og umulige måder - tænk, at sollyset virkelig kan vende helt rundt på én.
Energiniveauet er allerede i 5.gear fra øjnene slår op, lysten til anderledes mad og cykelture i den friske luft (selvom vanterne dog må på af og til) - men det er i sandhed den skønneste tid, vi går i møde.

Og snart venter der et helt anderledes liv - udendørs - og der skal hygges, grilles og leges. En lille lanterne kan skabe en hyggelig stemning på enhver altan eller terrasse - eller den kan såmænd også bare hænges op indenfor. Og nu siger jeg godt nok lanterne, men jeg vil bestemt fraråde at bruge levende lys heri pga. brandfare. Den bliver meget varm og jeg er bange for, at den kan antænde det øverste hæklede stykke el. måske snorene, så brug f.eks. et fyrfadslys på batteri.
Alternativt kan vi jo kalde det en hænge-vase eller hænge-potte, for den vil også være rigtig sød med blomster i.Det blev til én i hver farve og jeg har blot brugt nogle tomme syltetøjsglas, som jeg havde gemt henover vinteren.

Selvfølgelig hvis du undlader kvasten og ophængssnorene, og ikke hækler helt op til kanten, kan den bruges som lanterne stående på et bord, men stadig under opsyn.

Update:
Så fik jeg endelig få købt en mini-plante til lanternen, og det gi'r jo bare lige det sidste - supersødt! 
Men jeg forærede den koralfarvede væk, så denne hænger lidt 'ensomt'.
Mon ikke jeg lige skulle finde nålen frem igen :-)


Opskriften er 'Lindgrenlanternen' fra LutterIdyl - men her er der også rig mulighed for at  lege med mange andre mønstre.
PS - jeg har dog selv tilføjet en omgang 'spike-stitches' nederst - bare for lige at gøre noget andet.

Go' fornøjelse !

Ingen kommentarer:

Send en kommentar