Printfriendly

søndag den 12. marts 2017

Re-lancering af opskriften på Seagull Cotton tørklædet


Som svar på den seneste tids uro omkring kopiering og salg, re-lancerer jeg en helt 'ny udgave' af Seagull Cotton tørklædet - nemlig som PDF format til kun 35 kr.


v. 
Jeg har gjort mig umage med at 'forny' opskriften og lave et lækkert layout, så jeg håber, at I vil tage godt imod den.


Indtil videre kan den kun købes via Facebook mod betaling med Mobilepay el.overførsel via netbank.

Følg linket herunder, hvis du ønsker at bestille et eksemplar.

Facebook shop
*****


Update 18.04.2017

The listing for the English pattern is now available for Paypal customers.


Facebook shop


*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *  *   *   *   *   *


Til alle jer, der nu har en version af den gratis opskrift liggende på jeres computer, vil jeg gøre opmærksom på, at det IKKE ER TILLADT at dele denne med andre - ej heller at sælge færdige tørklæder, der er lavet udfra den. 
Når den gratis opskrift med Seagull tørklædet nu er pillet ned, er det samtidig ensbetydende med, at jeres opskrifter bliver 'låst', og at det på ligefod med købe-opskrifter vil være et brud på Dansk lov om Ophavsret at dele den fx.i privatbeskeder på Facebook o.lign. - og jeg er derfor også parat til tage nødvendige skridt for at forhindre det.

13 kommentarer:

 1. Øv øv øv! Hvor er det træls �� jeg havde gemt linket da jeg skulle lave det til min søde mormor�� men ser nu hvorfor det ikke virker mere. Hvor er det irriterende for dig at det skal være sådan og at folk ikke forstår �� øv da..

  SvarSlet
 2. Åh nej! Jeg har lige købt garn ind, så jeg kunne hækle tørklædet :(
  Hvor er det trist det skal være sådan ..
  jeg håber bare de vil give mig penge retur :(

  SvarSlet
 3. Jeg forstår fuldt ud din beslutning. Det er ikke i orden når nu du er så venlig at dele din fantastiske opskrift. Jeg er halvt færdig med mit tørklæde og vil gerne have det hæklet færdigt. Hvad kan jeg gøre? Kan jeg betale dig for at sende opskriften til mig?
  Med venlig hilsen Pia Brink Nybye.

  SvarSlet
 4. Æv, jeg har lige akkurat i lørdags lovet at lave et seagull sjal til min mor i fødselsdagsgave. Er det muligt at købe opskriften?

  SvarSlet
 5. Kære allesammen,

  Tak for jeres kommentarer og jeres forståelse (de fleste af jer) for, at jeg har været nødt til at tage dette yderst drastiske skridt, men det er jo den eneste sanktionsmulighed jeg har mod kopiering og misbrug.
  Når andre ønsker at øge deres egen profit på andres arbejde, så MÅ jeg bare reagere.

  Men det er bestemt ikke uden følelse og forståelse for, at alle JER, der nu ikke kan komme videre i opskriften - ell jer, der står klar med garn og gerne ville igang, ikke synes at det er noget rigtigt øv bøv, men jeg må gøre op med mig selv, om opskriften fremover fortsat skal være gratis, som alle andre så kan bruge (og misbruge) som de behager, eller om jeg skal følge tendensen som mange andre, og lave det til en købeopskrift, som man kan købe for et symbolsk beløb ?!
  Jeg ved det endnu ikke - det stritter i begge retninger for mig, men jeg lover at vende tilbage her, såsnart jeg har besluttet mig.

  Én ting er sikkert - opskriften vender tilbage på enten den ene eller den anden måde.

  Venligst
  Charlotte

  SvarSlet
 6. Kære charlotte
  Ih hvor jeg forstår din frustration, det er så ærgerligt��
  Jeg vil dog ligge mig på grædende på knæ og trygle om lov til at købe opskriften af dig, min søn skal stoppe i børnehaven lige om lidt og jeg var så småt gået i gang med sjalet til hans fantastiske pædagog i afskedsgave, og nu er jeg så gået i stå, og da jeg har en deadline har jeg ikke nerver til at vente på om den kommer på igen��❤
  Hvis du vil sælge mig opskriften kan du kontakte mig på jannie1318@gmail.com
  Kh Jannie

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jannie, og tak for din besked. Jeg føler et kæmpe ansvar for alle jer, der føler sig ladt lidt i stikken, og ikke kan komme videre. Jeg arbejder hårdt på at lave en ny udgave af opskriften, som kan blive klar indenfor nærmeste fremtid. Der vil blive lagt besked op her på siden, når det sker :-)
   Mvh. Charlotte

   Slet
 7. Full forståelse for din handling. Jeg så akkurat skjerfet på instagram, og er veldig glad for at oppskriften blir tilgjengelig igjen, en gang. For det er et lekkert skjerf.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Nancy :-) - og ja, opskriften bliver re-lanceret snarest.
   Mvh. Charlotte

   Slet
 8. Da kan jeg bare glede meg:0)

  SvarSlet
 9. Øv! Jeg er allerede godt i gang med sjalet og nu kan jeg pludselig ikke se opskriften :-( Så må der trevles op igen!! Surt show!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er desværre beklageligt, at det lige skulle indtræffe midt i dit arbejde, men det kunne jeg på ingen måde forudse. Til gengæld synes jeg, at jeg har sat prisen så tilpas lav, at alle skulle kunne være med :-) Mvh. Charlotte

   Slet