Printfriendly

søndag den 12. februar 2017

Hæklede 'Billy Buttons'
Craspedia blomsten, også kaldet 'Trommestikker' på dansk, er bare så fin og dekorativ, og for mere end 1 år siden købte jeg det helt perfekte garn i den helt perfekte farve, så jeg kunne hækle mig nogle stykker. 

Men jeg kom aldrig helt så langt, lige indtil jeg forleden kom hjem med denne lille fine vase fra Søstrene Grenes (jeg kan bare slet ikke stå for alle deres finde keramik-ting, og kommer ALTID hjem med noget nyt).

Så nu skulle det alstå være! - og i løbet af knapt en halv times tid havde jeg hæklet mig 3 stk. - 2 mindre og én lidt større.
Nu kan jeg så bare læne mig tilbage og nyde synet af de små 'sole' i vindueskarmen, og glæde mig over, at foråret venter lige om hjørnet :-)

2 kommentarer:

  1. Hvor er de fine, sådan nogle kunne jeg godt tænke mig at lave til nogle af mine vaser ;-)

    SvarSlet
  2. Hej Strikkeglæde,

    Ja, så synes jeg bare, at du skal kaste dig ud i det - de er så nemme og hurtige at lave :-) Jeg er super glad for mine. Den gule farve lyser bare sådan op, men der er jo ingen, der siger, at de ikke ville kunne laves i andre farver - det synes jeg bare kunne være spændende, alt efter hvilken indretning, de skal passe ind i :-)
    /Charlotte

    SvarSlet